суббота, 27 января 2018 г.

Чоловіча сторінка

Привіт, привіт)
Сьогодні моє натхнення по нашому новому сторінковому завданні. Спершу ніж показати роботу я хочу розповісти про своїх найдорожчих чоловіків - це батько, чоловік та синочок. Про свого татуся я вже розповідала який він у мене, а тепер мій коханий чоловік та синочок. Я безмежно їх люблю і не уявляю свого життя без них. Я дякую Богу за те що ми зустрілися і за те що подарував нам нашого маленького бешкетника))) А цей віршик просто для настрою, думаю кожна мама в цих словах побачить своє чадо)
Похвалю я залюбки 
Нашого синочка: 
Працьовитий он який 
У свої два рочки. 
І підлогу б він помив, 
І зварив би їсти, 
Цілий день би щось робив, 
Не просіть присісти. 
Щира дяка небесам 
За таку підмогу. 
Цілий день “Я сам! Я сам!”- 
Чуємо від нього. 
Як тут мамі не радіти: 
Не дитина – свято! 
От якби ще й старші діти 
Брались так завзято. 
Тільки сумніви на те 
У сестри і брата: 
Чи малюк, як підросте, 
Захоче працювати?
А тепер до моєї сторінки про чоловіків)
Чесно, я дуже довго думала яку сторінку робити для нашого завдання, перебирала фото в голові, але потім зрозуміла, що те що я хочу зробити не получиться, тому що всі фото на старому компі який не захотів більше працювати, але мені пообіцяли інформацію з нього перенести на новий). Тоді я подумала що зроблю сторінку для друзів, скачала фото з інстаграму, дійшла до половини і ступор... не пішла мені ніжність. Майже опустилися руки але я знайшла декілька роздрукованих фото з братового весілля. Відсканувала, зробила ч.б. і сторінка за декілька годин склалася сама собою, а по секрету - ніжність так і чекає свого часу(
В роботі мені допомогли штампи, трафарети, спреї, вирубка, чіпборд, капельки, багато топінгів) Папір - збірна солянка але як на мене досить непогано підійшов один до одного.
Наш ОЕ - журналінг
Не побачили? Дивіться уважніше) він захований.
А також детальки, як же без них
Всім хорошого настрою і творчої наснаги

2 комментария: